Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Joanny i Zuzanny    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Ucho na prezydenta Starogardu
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ucho na prezydenta Starogardu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ucho
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 07-05-2004, 20:34    Temat postu: Ucho na prezydenta Starogardu Odpowiedz z cytatem

Od 10 dni w komputer wlazł mi wirus i zamykał mnie gębe co 60s.Nic nie mogłem nabrzdęgolić.
Dopiero dzisiaj mogę być aktywny.Od razu walę jako przyszły prezydent. Mam pomysł na spłacenie długów za kablówkę.Każdy obywatel mojego miasta pojedzie za swoje pieniądze do Niemiec na truskawki albo na ogórki albo na szparagi i będzie mógł zapłacić 200zł haraczu na rzecz długu miejskiego.Kto nie będzie chciał jechać na zachód to przymusowo pojedzie do Kaliningradu na przemyt C2H5OH i papierochów. Od wyjazdu będzie można się wykupić wpłacajac od razu 230zł jako nawiązkę za ewentualną głupotę jeszcze miłosciwie panującego nam Karbusiowego.
Myśl moją pragnę zatwierdzić hasłem.

Od dzisiaj rozpoczynam głodówkę
By z renty zapłacić za kablówkę

albo
Niech nam żyją prezydenci
Każdy z kablówki się wykręci

albo
Przez kablówkę w miescie kupa
Każda władza pali głupa

i na koniec jako przyszły prezydent krzyknę

Ja tych długów się nie boję
na mych wrogów mam naboje
a przyjaciół mam ja w kupie
a kablówke mocno w d.....e icon_redface.gif
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
szczyll
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 07-05-2004, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

icon_lol.gif Ten skok na kablówkę bardzo mi się podoba. Były prezydent Paweł Głuch okazał się prekursorem nowoczesnego kapitalizmu. Najpierw firma Polsat okablowała miasto i zorganizowała tutaj telewizję lokalną, potem wielki prezydent dał im kopa w d. Bardzo mi to pasuje do mojej koncepcji indyjanizacji powiatu. Zremby mojego programu już w jakimś temacie napisałem, więc go sobie szukajcie. Kiedy powiat pod moim panowaniem będzie Dzikim Kociewiem z rolnikami w roli indyjan, trzeba będzie oczywiście telwizji (że też o tym wcześniej nie pomyślałem!). Zaproszę Polast, żeby okablował Bory Tucholskie i założył kablówke powiatową, a potem dam im kopa w cztery litery. Zanim dojdą swoich praw, minie 10 lat a ja będę się już bujal na Wyspach Bahama. Hi!
Powrót do góry
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 07-05-2004, 22:55    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

czy to kablówka czy majatek gminy to ta sama sprawa obojętnie jak sietaki "specjalista" nazywa zawsze za to zapłaci bezrobotny , dzieci czyli najsłabsi. Ot dzicz i ruska swołocz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: