| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ucho Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 07-05-2004, 20:34 Temat postu: Ucho na prezydenta Starogardu |
|
|
Od 10 dni w komputer wlazł mi wirus i zamykał mnie gębe co 60s.Nic nie mogłem nabrzdęgolić.
Dopiero dzisiaj mogę być aktywny.Od razu walę jako przyszły prezydent. Mam pomysł na spłacenie długów za kablówkę.Każdy obywatel mojego miasta pojedzie za swoje pieniądze do Niemiec na truskawki albo na ogórki albo na szparagi i będzie mógł zapłacić 200zł haraczu na rzecz długu miejskiego.Kto nie będzie chciał jechać na zachód to przymusowo pojedzie do Kaliningradu na przemyt C2H5OH i papierochów. Od wyjazdu będzie można się wykupić wpłacajac od razu 230zł jako nawiązkę za ewentualną głupotę jeszcze miłosciwie panującego nam Karbusiowego.
Myśl moją pragnę zatwierdzić hasłem.
Od dzisiaj rozpoczynam głodówkę
By z renty zapłacić za kablówkę
albo
Niech nam żyją prezydenci
Każdy z kablówki się wykręci
albo
Przez kablówkę w miescie kupa
Każda władza pali głupa
i na koniec jako przyszły prezydent krzyknę
Ja tych długów się nie boję
na mych wrogów mam naboje
a przyjaciół mam ja w kupie
a kablówke mocno w d.....e  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczyll Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 07-05-2004, 21:22 Temat postu: |
|
|
Ten skok na kablówkę bardzo mi się podoba. Były prezydent Paweł Głuch okazał się prekursorem nowoczesnego kapitalizmu. Najpierw firma Polsat okablowała miasto i zorganizowała tutaj telewizję lokalną, potem wielki prezydent dał im kopa w d. Bardzo mi to pasuje do mojej koncepcji indyjanizacji powiatu. Zremby mojego programu już w jakimś temacie napisałem, więc go sobie szukajcie. Kiedy powiat pod moim panowaniem będzie Dzikim Kociewiem z rolnikami w roli indyjan, trzeba będzie oczywiście telwizji (że też o tym wcześniej nie pomyślałem!). Zaproszę Polast, żeby okablował Bory Tucholskie i założył kablówke powiatową, a potem dam im kopa w cztery litery. Zanim dojdą swoich praw, minie 10 lat a ja będę się już bujal na Wyspach Bahama. Hi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marych Kociewiak

|
Wysłany: 07-05-2004, 22:55 Temat postu: marych |
|
|
| czy to kablówka czy majatek gminy to ta sama sprawa obojętnie jak sietaki "specjalista" nazywa zawsze za to zapłaci bezrobotny , dzieci czyli najsłabsi. Ot dzicz i ruska swołocz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|