| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 06-11-2003, 18:22 Temat postu: Reanimacja odrzuconych przez społeczeństwo w wyborach polity |
|
|
| Reanimacja polityków odrzuconych przez społeczeństwo. Nasz Kapelmistrz Stasio czy muzykant, jak kto woli reanimuje polityków, którzy nie powinni piastować żadnych stanowisk publicznych, bo tak zadecydowało społeczeństwo i wola ta powinna być święta a jak jest widzimy i tak np: wice Zbigniew Kozłowski. Eugeniusz Żak, Janusz Urban no ten to już jest duży, przekręt, Zbigniew Miszewski itd. Kolesie klika mała mafia ustawiają się na stanowiskach, rządzą naszym miastem i biorą kasę, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi nie o nas i miasto. Jak by ktoś nie wiedział to, to nazywa się DEMOKRACJA? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jeden z wymienionych Gość
|
Wysłany: 20-11-2003, 00:34 Temat postu: Odpierdol sie, przeciez trzeba z czegos zyc |
|
|
| Przeciez musimy z czegos zyc. Dziekujemy ci Staszku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Gość
|
Wysłany: 20-11-2003, 11:17 Temat postu: |
|
|
| Jesteście klasą pasożytniczą powstaliście w wyniku eksperymentów genetycznych,jesteście odpadami zdrowej części społeczeństwa,jesteście BUBLAMI GENETYCZNYMI. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Administrator

|
Wysłany: 30-11-2003, 18:59 Temat postu: |
|
|
| Miło Cię czytać Antku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 01-12-2003, 19:10 Temat postu: |
|
|
Cześć Jarku – wiem, co myślisz /Antkowi znowu odwaliło/, ale to jest ponad mną.Jak czytam i słucham w środkach masowego przekazu o ciągłych aferach? Widzę beszczelnośc i zachłanność i te skoki na kasę polityków nawet tych malutkich chłopców na naszym podwórku to już nie wytrzymuję.
Jareczku a tak między nami, co tak Ci twarz wykręciło jakaś zakaźna choroba czy co?.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Administrator

|
Wysłany: 04-12-2003, 08:49 Temat postu: |
|
|
| To nie choroba. Ja już tak mam. Pozdrowienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 06-12-2003, 17:17 Temat postu: |
|
|
Nie będę się spierał, ale.....?.
Czy buciki wystawiłeś wczoraj na parapet okna i mikołajek Cię odwiedził Jarku?.
Bo tym, co w blokach wystawiali za drzwi na klatkę schodową poginęły buty i nie mają teraz, w czym chodzić. Mam nadzieję, że ty chyba tego nie zrobiłeś Jarku?.
Pozdrawiam.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WK Kociewiaczek

|
Wysłany: 21-09-2005, 14:19 Temat postu: |
|
|
| Antoś, na kogo głosujesz teraz? |