| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KRRPS Kociewiak

|
Wysłany: 02-03-2004, 00:34 Temat postu: Uczciwość dziennikarska ! c |
|
|
| Należy się zastanowić dlaczego nasi lokalni dziennikarze nie piszą o pewnych sprawach o których wiedzą. Wobec jednego wiem na peno woli być zapraszany np. na dzika z rożna ! Inni też się sprzedali władzy za parę srebrników a jescze inni to zwykli dpopowiedzcie sobie sami .........ot i cała prawda o naszych niezależnych dziennikarzacdh kociewskich ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marych Gość
|
Wysłany: 02-03-2004, 10:25 Temat postu: |
|
|
| bo to nie są żadni dzienikarze tylko łachudry |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szajba Olżyńskiego Gość
|
Wysłany: 02-03-2004, 15:01 Temat postu: |
|
|
| marych napisał: | | bo to nie są żadni dzienikarze tylko łachudry |
Teraz się odkryłeś Panie Marek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bogdan Kruszona Gość
|
Wysłany: 17-03-2004, 18:12 Temat postu: Łachudra |
|
|
Niezwykle szlachetny Panie Marych.Ja "łachudra" ptzepraszam Pana, że pozwalam sobie na odmienny pogląd niż Pan i tygodnik, który redaguję wspólnie z całą redakcją ,kierowany jest do czytelników o szerszym spektrum zainteresowań niż Pana.Nie zamieszczam i nie będę zamieszczał informacji dotyczacych dochodzeń prokuratorskich w czasie gdy prowadzone jest śledztwo w sprawie, lub dotyczące konkretnych osób.
Również nie będę tak jak Panu podobni w Tym forum wycierał sobie gęby Panem Tomkiem Walczakiem.Uważam, że Pan Tomek to prawdziwy talent dziennikarski a jego prywatne sprawy biznesowe nie mnie oceniac ani nikomu z ciagłych dyskutantów w Forum.Pogląd mój podzielają czytelnicy GK w liczbie 6.500 sprzedawanych egzemplarzach co tydzień.W gazecie,którą prowadzę nie ma tematów tabu,lecz muszą być zachowane logiczne proporcje.Każdego z dyskutantów Forum zapraszam do redakcji GK by mu udostepnić szpalty pod warunkiem zachowania i przestrzegania prawa prasowego.Tel.775-4505 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marych Kociewiak

|
Wysłany: 18-03-2004, 14:00 Temat postu: |
|
|
| Panie Kruszona zupełnie nie miałem na myśli P. walczaka to po pierwsze po drugie nie zgadzam sie z Panem!!!!! że z publikacjami należy czekać do zakończenia procesu. Sprawy są jawne. Po drugie gdyby Pan i inni byli mniej zachowawczy to może nie byłoby tyle podlości i cierpienia. Wystarczy trochę śledztwa dziennikarskiego i juz by było wiadomo czemu ktoś wygrał "nietrafiony" przetarg dlaczego ktoś dostał jakiś stołek. i czyj pociotek pociąga za sznurki . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|