Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Joanny i Zuzanny    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Nie otwierac Bibli Zakonnikow
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie otwierac Bibli Zakonnikow

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krrps_rodzina
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 11-05-2004, 12:22    Temat postu: Nie otwierac Bibli Zakonnikow Odpowiedz z cytatem

Uwaga
Nie otwierac pod zadnym pozorem e-maila
Biblia zakonnikow
Jest to wirus niszczący Dysk Twardy

Tadeusz Pepliński
P/s do administratorów
A moze by tak stworzyc specjalny dzial dotyczycy wszelkiej masci
robaliiii
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ptr
Nowy
Nowy

PostWysłany: 11-05-2004, 20:09    Temat postu: biblia zakonnikow Odpowiedz z cytatem

Salve

zanim zaczniesz straszyc ludzi sprawdz takie informacje na stronie MKS

cytuje:

Fałszywy alarm - Biblia Zakonników
17 marca 2004

Fałszywe alarmy to listy elektroniczne, pisane głównie przez różnej maści dowcipnisiów, ostrzegające przed pojawieniem się rzekomych nowych, bardzo groźnych wirusów. Tego typu listy wywołują zwykle zamieszanie i generują niepotrzebny ruch w sieci, gdy użytkownicy starają się rozesłać to "ostrzeżenie" do wszystkich znajomych. Prosimy o nie przekazywanie tego typu listów dalej - o to właśnie chodzi ich autorom-dowcipnisiom.

W przeciagu najblizszych tygodni badzcie ostrozni i uwazni by nie
otworzyc "Biblii Zakonnikow", niezaleznie od tego od kogo ja
otrzymacie. PROSZE PRZEKAZCIE TA WIADOMOSC SWOIM NAJBLIZSZYM I
ZNAJOMYM. Lepiej otrzymac ta wiadomosc 25 razy, niz nie otrzymac
w ogole.
Nie otwierajcie wiadomosci zatytulowanej "Biblia Zakonnikow".
To jest wirus ktory moze skasowac cala zawartosc dysku C.
Otrzymuje sie go jako wiadomosc e-mail od osoby znanej z
ksiazki adresowej, zatytulowany "Biblia Zakonnikow".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ucho
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 11-05-2004, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój przyszły Panie komendancie i główny Rutkowski.Dumny jestem z Pana i niezwykłej Pana czujności .Dziękuję że mnie Pan ostrzega przed dywersją,sabotarzem i robalami wszelkiej maści.Najwięcej robali jest w Starostwie.Z nimi porządek zrobi mój kolega Przyszły starosta Szczyll.Ja jak będęprezydentem to wytłukę w pień Karboszczaki,Kozłogłowy,Żakowłazy,Domachudry,Bielinkacze,Brzuskodaje i pomiejsze trutnie.Poproszę sanepid by odkaził, wydymił i zneutralizował co mniejsze paskuctwo a Proboszcza poproszę by kropidłem wypędził paczkę diabłów tego od propagandy i tego od promocji i przedsiębiorczości Gargamela czy jakoś tam.Reszta pozostanie zatrudniona bez zmian tak jak mówiłem stanowiska będą losowane.Karboszczaki,Kozogłowy i Żakowłazy będa wysłani jako towar eksportowy do Kaliningradu jako forpoczta UniiEuropejskiej.Drugi rzut eksportowy do Kaliningradu to robal Faltykaczka z Muzeum i wyjątkowy eksponat karakan Zawszało z OSiRu. Na koniec do ruska wyślemy całą ekipę SCKu. To zawszaństwo na końcu bo żywi się tym co spadnie ze szwedzkiego stołu.Jak oglądałem w STK 5 maja imprezę kociewską to mnie żal się tych organizatorów zrobiło i dla tego pojadą na końcu.Co na to Mój kolega Marych i Szczyll?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ptr
Nowy
Nowy

PostWysłany: 12-05-2004, 01:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o tych robalach nie ma na stronie MKS'a ale zawsze warto zglosci, moze wymysla odtrutke :>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 12-05-2004, 22:22    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

Ucho czemu ty jesteś taki nieludzki. To ty takie "wielkie" mózgi nado ruskich chcesz wysłać jak jakąs swołocz. A przeciez oni są konieczni dla zdrowia naszej przyszłości. Kogo bedziemy pokazywać jako anty wzór na inteligenta? Kto zaswiadczy o tym ze w historii nie raz pojawiały sie indywidua bez rozumu, cwane a szkodliwe społecznie? Dzieci musza zobaczyć jak wyglada ćwok który myśli że myśli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: