| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
krrps_rodzina Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 08-04-2004, 18:38 Temat postu: Rewizyjna ryknęła poszedł won Etatowy członek ! |
|
|
Rewizyjna” - Członek Etatowy Zarządu Powiatu – Zbędny !
Pod takim wnioskiem zawartym w protokole Komisji Rewizyjnej kierowanym do RIO głosowało i podpisało się w dniu 08-04-2004 - 6 –ciu jej członków oraz ustanie poparł całkowicie członek Klubu RRPS Rodzina! ( czyli 100 % składu )
Podpisali wszyscy bez wyjątku członkowie desygnowani do Komisji Rewizyjnej Rady Powiatu Starogardzkiego z Koalicji Rządzącej Powiatem Starogardzkim tj: Eugeniusz Drzymalski ( po wejściu w układ koalicyjny - jednosobowy klub radnych dawniej SLD ) ; Grażyna Hoppe (Liga Rodzina Polskich ) , Radny Janusz Kosecki – (Platforma Obywatelska) , Jan Zieliński ( chyba też PO) ; Bogdan Wróbel (Stowarzyszenie Kociewskie )
Co na to Starosta Sławomir Neumann i Wiesław Brzoskowski _ liderzy Platformy Obywatelskiej !
Wszyscy Wasi Ludzie w Komisji Rewizyjnej stwierdzają ,że ten etat jest zbędny ! Zatem dla dobra Powiatu i zachowania resztek wizerunku ”wynocha” z etatowym na nieatatowy .
A może w imię jakiś bliżej nieokreślonych nieznanych opinii publicznej względów - jesteście zmuszeni dalej kontynuować za znaczne kwoty z pieniędzy podatników tę farsę z Niekompetetnym Etatowym Członkiem Zarządu i zatrudnionym do jego obsługi licznym dworem ! Człowiekiem , któremu Prokuratura postawiła już zarzuty fałszowania dokumentów i zapowiada skierowanie aktu oskarżenia w tej sprawie do Sądu !
Niech sobie robi to co umie ale na własny rachunek i koszty !
Tadeusz Pepliński - Przedstawiciel Klubu Radnych KRRPS Rodzina w Komisji Rewizyjnej Rady Powiatu ( którego koalicja rządząca powiatem pod przewodnictwem Liderów Powiatowych Platformy Obywatelskiej Panów Neumanna i Brzoskowskiego usiłowała usunąć w dniu 30-01-2004 z Komisji Rewizyjnej w odwecie za ujawnienie nadużyć w PUP i PFRON ) nie zamierza kryć niegospodarności , niecelowości wydatków a może nawet przestępstw w związku z czym odmówił podpisania sfingowanego w większej części protokołu dotyczącego kontroli wykonania budżetu przez Zarząd Powiatu Starogardzkiego za 2003r.
Klub RRPS ”Rodzina” jest zmuszony podjąć inne działania w celu przeprowadzenia rzetelnych kontroli ( tak jak w PUP czy PFRON) do czego obecna koalicja pod przewodnictwem Platformy Obywatelskiej rządząca powiatem poprzez swych przedstawicieli głownie Eugeniusza Drzymalskiego - na etapie Komisji Rewizyjnej Rady Powiatu - niedopuściła !
Szczegóły trwonienia publicznych pieniędzy niczym w ”prywatnym folwarku” i działania na szkodę Powiatu w roku 2003 przez Zarząd Powiatu - wkrótce na stronie Internetowej Klubu RRPS ”Rodzina ”Leokadii I Tadeusza Peplińskich
peplinskitadeusz.fm.interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zgaga Gość
|
Wysłany: 08-04-2004, 19:35 Temat postu: W PSL tez pokazali mu drzwi |
|
|
Tadzin moze nie wiesz ale pognali go w PSL. Na ostanim zjezdzie wojewodzkim jako kandydat na kandydata do Rady Naczelnej od 170 delegatow z wojewodztwa Pomorskiego on do niedawna baron- poseł i czlonek Rady Naczelnej otrzymal az ........... 8 glosow w tym zapewne swoj a delegatow z samego powiatu starogardzkiego bylo kilkunastu . Tylko jeszcze jednego ocenili nizej na 5
Teraz pozastaje mu Slawuś bankwiec ze swoja Platforma chyba nie zawiedzie Krzysia bo on o nim zbyt duzo wie .A jest jeszcze i Wyborak z Sojuza Lewizny Demagogicznej -Ci maja ostatnio powazne braki kadrowe po wycieciu Stefcia a Krzysiu przekret do nich w sam raz pasuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczyll Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 09-04-2004, 14:48 Temat postu: |
|
|
Wy, ludzie ramole bez kultury. To jest ten wasz poziom chamów, którzy wyszli ze zramoralymi mózgami z komuny i teraz wam się wydaje, że wszystko można, opluwać każdego i dookoła niczym wściekły piesnagle uwolniony z łańcucha. To pasuje do was. Jak tak można pisać o człowieku, który był poslem i tyle zrobił dla Kociewia! To jasne, że jego dni już przeminęły, ale przynajmniej walczy o utrzymanie się na powierzchni. Przestańcie obrażać. Pisze to w obronie starszego człowieka, pomimo że mnie wy stare ramole mierzicie wszyscy. Odejdźcie wszyscy na pomostową i dzielcie się postami przy piwie, a nie w internecie. Hi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09-04-2004, 16:40 Temat postu: Do Szczyla ! |
|
|
Szczyllu po prostu jesteś żałosny ! Do tego masz cechy prostaka ,który nie posiadająć żadnych argumentów do dyskusji obraża innych . Jesteś też zwykłym tchórzem bo czynisz to anonimowo !
Z tego co piszesz to mi wygląda ,że jestes jeszcze starszym ramolem niz wielu z odwidzających ten portal i po prostu masz kompleksy bo Ci sie nie udalo !
Po prostu jesteś groteskowy w swej głupocie !
Możesz mnie opluć Wszak jesteś odważny bo czynisz to anonimowo - będzie to świadczyć tylko i wyłącznie o zwykłym prymitywiźnie małego chamka i Twej kulturze osobistej !
Mimo wszystko pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mocnego dyngusu a pzredewszystkim zdrowia i bogatego zająca !
Tadeusz Pepliński |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09-04-2004, 16:48 Temat postu: Zwykła Hiena podszywająca się podemnie ! |
|
|
Uprzejmie informuję internautów ,że ktoś się podszywa pod moje imię i nazwisko logując się jako Tadeusz Pepliński . Jest to zwykła hiena internetowa i w tym przypadku ewentualne konsekwencje naruszania moich dóbr osobistych oraz posługiwania się cudzym nazwiskiem poniesie administrator portalu !
Zwracam się do administratora o zablokowanie się logowania jako Tadeusz Pepliński.
Ja używam loga krrps_rodzina
Liczyłem się z takim faktem próby podszywania się i dlatego jedyne autoryzowane teksty mojego autorstwa znajdują się na stronie internetowej Klubu RRPS Rodzina
peplinskitadeusz.fm.interia.pl
Pozdrawiam
Tadeusz Pepliński Radny Rady Powiatu Starogardzkiego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ucho Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 11-04-2004, 20:18 Temat postu: Ucho na prezydenta Starogardu |
|
|
| Panie Rodzina Tadeusza Peplińskiego.Ja przyszły prezydent Starogardzki proponuje Ci stanowisko gennerała służb specjalnych i bendziesz mnie zwalczł zarodki powstania lub puczu lub rewolty lub jakiejs innej formy niezadowolenia ludu starogardzkiego z pensjom dobrom i starczy Ci na keliszek chleba i śledzia dla zagrychy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|