Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Joanny i Zuzanny    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Kiedy mężczyzna kocha kobietę....
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kiedy mężczyzna kocha kobietę....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Izabela
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: 30-01-2004, 20:34    Temat postu: Kiedy mężczyzna kocha kobietę.... Odpowiedz z cytatem

Czy mężczyzna kocha kobietę? Czy tez tylko się nią bawi...na to pytanie od wielu wieków próbują odpowiedziec najwyżsi mnisi z Tybetu:P....ale na poważnie...mam pytanie do panów, przede wszystkim. Na pewno kazdy z was przeżył tą pierwszą miłośc (lub dopiero ją przeżyje), była ona na pewno czymś niepowtarzalnym, pięknym, nadzwyczajnym..ale wiadomo, świat tak szybko kręci się wokół wlasnej osi...zatracamy wszystko to co było (nie często zdarza się iż ten stan jednak trwa nadal)...co czujecie teraz??? W tym momencie? Czy darzycie uczuciem swoją wybrankę? I jak jej to okazujecie?....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Nr. tel.
trzeci3
Administrator
Administrator

PostWysłany: 06-02-2004, 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to ciekawy poruszyłaś temat Izabelo. Tylko czy faceci są tacy wylewni aby pisać o swoich uczuciach? icon_lol.gif Może znajdzie się jakiś zakochany śmiałek. Miejsca jest dość a więc czekamy na interesujące wypowiedzi! icon_biggrin.gif
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gość

PostWysłany: 16-02-2004, 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakochany śmiałek mówicie? A czego tu sie bać ?? icon_smile.gif Faceci kochają czasami mocniej niż kobiety, ale wstydzą się o tym mówić, z niewiadomo jakich przyczyn icon_smile.gif Być może, żeby "kumple" sie nie nabijali icon_smile.gif Ja kocham i będę kochał, trafiłem na tę jedyną i nie wyobrażam sobie życia bez niej. A jak faceci okazują uczucia.. hmm baaardzo różnie. Ja od czasu do czasu wysyłam kwiaty pocztą kwiatową, robię bez okazji prezenty i masę innych rzeczy o których za długo by pisać. A miałem kiedyś nawet kolege, który podrywał dziewczynę w której się zakochał.. kamieniem icon_biggrin.gif Jak ją widział to rzucał w nią kamieniem, żeby się na niego spojrzała icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif haha icon_biggrin.gif niezłe, co? icon_smile.gif A kończąc temat - każdy facet kocha kobietę w swój jedyny, niepowtarzalny, indywidualny sposób. Jedni się tego wstydzą, inni nie - ale tacy są już faceci. No i życzcie mi szczęścia - za 2 miesiące mam ślub icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Pozdrowienia icon_biggrin.gif
Powrót do góry
Kancer
Gość

PostWysłany: 16-02-2004, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo milość to uczucie głupie zaczyna się na ustach a kończy na dupie.Amen idę spać.
Powrót do góry
szczyll
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 04-03-2004, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

icon_evil.gif O co Izabelo pytasz? To jest forum starych pryków którzy juz zapomnieli jak pachnie jaśmin deszcz bukiet róż pierwszy pocałunek pierwsze muśnięcie palcami i TO PIERWSZE DELIKATNE BADAWCZE SPOJRZENIE OKO W OKO: czy ona/on we mnie widzi coś innego niż w każdym innym? Dlaczego akurat to mam być ja? Gra w niepewność - Kocha - nie kocha, kocha - lubi - czy tylko szanuje? Oni tu piszą ciągle o tym samym - polityce. Dlaczego te stare ramole nie napiszą takich kilku ładnych no nie? zdań jak ja napisałem wyżej? Bo zapomnieli ramolcie. Podobno z facetem jest tak że najpierw go interesują kobiety, potem pieniądze, a na końcu, jak już nie - przepraszam - staje (pieniędzy), to polityka. Tak się cykl zamyka: od szczyla do pryka! Hi icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 04-03-2004, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hohohoo:)icon_smile.gif skoro moim mili panowie są "starymi prykami" to ja jestem zakonnicąicon_smile.gificon_razz.gif...i koniec kropka:)

ps. każdy na swoj wiek jest młody....tylko, ze zapomina o tym co było i to jest błąd...niewybaczalny...cofnijcie się lekko w czasie a sami poczujecie w sobie tą niewyjasnioną energięicon_smile.gif
Powrót do góry
Izabela
Gość

PostWysłany: 04-03-2004, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
hohohoo:)icon_smile.gif skoro moim mili panowie są "starymi prykami" to ja jestem zakonnicąicon_smile.gificon_razz.gif...i koniec kropka:)

ps. każdy na swoj wiek jest młody....tylko, ze zapomina o tym co było i to jest błąd...niewybaczalny...cofnijcie się lekko w czasie a sami poczujecie w sobie tą niewyjasnioną energięicon_smile.gif

hehe..tak...starosc nie radosc ale dobrze, że skleroza nie boli:P <hint: zapomnialam sie zalogowac:/x2>
Powrót do góry
WK
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 28-08-2005, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Iza, czy juz zapomialas co mowili Tobie mezczyzni jak pierwszy raz kochalas sie z kazdym?
Ja mowilem kazdej cos innego.
Dla przypomiena podam:
O kurcze, cale majtki mokre. Wytrzyj sie majtkami albo chusteczka. Nastepnym razem mosimy nad rzeke isc. Ty wierz, ja pierwszy raz szczytowalam. Itd, itd.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: