| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Izabela Stały bywalec

|
Wysłany: 30-01-2004, 20:34 Temat postu: Kiedy mężczyzna kocha kobietę.... |
|
|
| Czy mężczyzna kocha kobietę? Czy tez tylko się nią bawi...na to pytanie od wielu wieków próbują odpowiedziec najwyżsi mnisi z Tybetu:P....ale na poważnie...mam pytanie do panów, przede wszystkim. Na pewno kazdy z was przeżył tą pierwszą miłośc (lub dopiero ją przeżyje), była ona na pewno czymś niepowtarzalnym, pięknym, nadzwyczajnym..ale wiadomo, świat tak szybko kręci się wokół wlasnej osi...zatracamy wszystko to co było (nie często zdarza się iż ten stan jednak trwa nadal)...co czujecie teraz??? W tym momencie? Czy darzycie uczuciem swoją wybrankę? I jak jej to okazujecie?.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trzeci3 Administrator

|
Wysłany: 06-02-2004, 13:02 Temat postu: |
|
|
A to ciekawy poruszyłaś temat Izabelo. Tylko czy faceci są tacy wylewni aby pisać o swoich uczuciach? Może znajdzie się jakiś zakochany śmiałek. Miejsca jest dość a więc czekamy na interesujące wypowiedzi!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 16-02-2004, 09:40 Temat postu: |
|
|
Zakochany śmiałek mówicie? A czego tu sie bać ?? Faceci kochają czasami mocniej niż kobiety, ale wstydzą się o tym mówić, z niewiadomo jakich przyczyn Być może, żeby "kumple" sie nie nabijali Ja kocham i będę kochał, trafiłem na tę jedyną i nie wyobrażam sobie życia bez niej. A jak faceci okazują uczucia.. hmm baaardzo różnie. Ja od czasu do czasu wysyłam kwiaty pocztą kwiatową, robię bez okazji prezenty i masę innych rzeczy o których za długo by pisać. A miałem kiedyś nawet kolege, który podrywał dziewczynę w której się zakochał.. kamieniem Jak ją widział to rzucał w nią kamieniem, żeby się na niego spojrzała haha niezłe, co? A kończąc temat - każdy facet kocha kobietę w swój jedyny, niepowtarzalny, indywidualny sposób. Jedni się tego wstydzą, inni nie - ale tacy są już faceci. No i życzcie mi szczęścia - za 2 miesiące mam ślub Pozdrowienia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kancer Gość
|
Wysłany: 16-02-2004, 22:38 Temat postu: |
|
|
| Bo milość to uczucie głupie zaczyna się na ustach a kończy na dupie.Amen idę spać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczyll Wpada od czasu do czasu

|
Wysłany: 04-03-2004, 17:28 Temat postu: |
|
|
O co Izabelo pytasz? To jest forum starych pryków którzy juz zapomnieli jak pachnie jaśmin deszcz bukiet róż pierwszy pocałunek pierwsze muśnięcie palcami i TO PIERWSZE DELIKATNE BADAWCZE SPOJRZENIE OKO W OKO: czy ona/on we mnie widzi coś innego niż w każdym innym? Dlaczego akurat to mam być ja? Gra w niepewność - Kocha - nie kocha, kocha - lubi - czy tylko szanuje? Oni tu piszą ciągle o tym samym - polityce. Dlaczego te stare ramole nie napiszą takich kilku ładnych no nie? zdań jak ja napisałem wyżej? Bo zapomnieli ramolcie. Podobno z facetem jest tak że najpierw go interesują kobiety, potem pieniądze, a na końcu, jak już nie - przepraszam - staje (pieniędzy), to polityka. Tak się cykl zamyka: od szczyla do pryka! Hi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 04-03-2004, 22:14 Temat postu: |
|
|
hohohoo:) skoro moim mili panowie są "starymi prykami" to ja jestem zakonnicą ...i koniec kropka:)
ps. każdy na swoj wiek jest młody....tylko, ze zapomina o tym co było i to jest błąd...niewybaczalny...cofnijcie się lekko w czasie a sami poczujecie w sobie tą niewyjasnioną energię |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Izabela Gość
|
Wysłany: 04-03-2004, 22:16 Temat postu: |
|
|
| Anonymous napisał: | hohohoo:) skoro moim mili panowie są "starymi prykami" to ja jestem zakonnicą ...i koniec kropka:)
ps. każdy na swoj wiek jest młody....tylko, ze zapomina o tym co było i to jest błąd...niewybaczalny...cofnijcie się lekko w czasie a sami poczujecie w sobie tą niewyjasnioną energię |
hehe..tak...starosc nie radosc ale dobrze, że skleroza nie boli:P <hint: zapomnialam sie zalogowac:/x2> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WK Kociewiaczek

|
Wysłany: 28-08-2005, 10:30 Temat postu: |
|
|
Iza, czy juz zapomialas co mowili Tobie mezczyzni jak pierwszy raz kochalas sie z kazdym?
Ja mowilem kazdej cos innego.
Dla przypomiena podam:
O kurcze, cale majtki mokre. Wytrzyj sie majtkami albo chusteczka. Nastepnym razem mosimy nad rzeke isc. Ty wierz, ja pierwszy raz szczytowalam. Itd, itd. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|