| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sławek Gość
|
Wysłany: 27-02-2004, 13:05 Temat postu: Nowy tytuł,kolejne oszustwo Walczaka. |
|
|
W ostatnim czasie obiło mi się o uszy,że powstaje kolejna nowa gazeta.Redaktorem naczelnym i pomysło dawcą jest nikt inny jak Tomasz Walczak.Ciekawy jestem ile tym razem wyjdzie numerów???-może 7!Kto to wie,albo koleja gazeta rozpłynie się za pośrednictwem Walczaka.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 01-03-2004, 14:40 Temat postu: Walczak sprzedał się Agorze |
|
|
Też mi się coś takiego obiło o uszy. Podobno wydawcą ma być Agora S.A., a Walczak ma być zwykłym redaktorem naczelnym.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 03-03-2004, 17:37 Temat postu: |
|
|
Post z datą 02.03.04r. godzina 12.05 temat Walczk jest zdrajcą nie jest moim autorstwem, widzę że komuś sprawia przyjemność podszywanie się pod moim pseudonimem!.
Bez powżania |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trzeci3 Administrator

|
Wysłany: 03-03-2004, 17:54 Temat postu: |
|
|
Do Antka. Gość, (pseudo)Antek, Rozsądny itp. to jedna i ta sama osoba, która lubi się podszywać pod innych w celu knucia intryg. Np. po to, by napuścić Walczaka na mnie albo po to żebyś Antek nie wchodzil na to forum. Oczywiście mogą też być i inne cele, ale trudno je przejrzeć, bo pochodzą z chorego umysłu. Natomiast łatwo odgadnąć, kto tą osobą jest. Nie będę tu tego rzowijał, gdyż gówna się nie trąca. Durne posty wycinam. Zamykam też dyskusję na ten temat.
Z poważaniem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 03-03-2004, 18:05 Temat postu: |
|
|
Dzięki.
Z poważaniem Antek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 04-03-2004, 09:44 Temat postu: |
|
|
| Do Antka. Musisz wiedzieć jedno, że to imię jest popularne i ktoś może podawać się tylko swoim imieniem nie mając złych zamiarów przeciwko Tobie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Stały bywalec

|
Wysłany: 04-03-2004, 09:51 Temat postu: |
|
|
| Jeśli jest tak jak mówisz to OK. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 04-03-2004, 12:06 Temat postu: |
|
|
| Cieszę się ze w końcu doszliśmy do porozumienia, przezpraszam że Cię uraziłem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Urząd Gość
|
Wysłany: 09-03-2004, 09:38 Temat postu: |
|
|
Były wydawca Nowej Kociewskiej Krzysztof Radomski nie zapłacił za druk tegoż pisemka Agorze. Będzie zadyma.
Redaktor Majewski kombinuje coś z Walczakiem. To już zupełna rozpierducha. Ciekawe jakiego gołodupca ci panowie znaleźli aby ich wydawał? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kibic Gość
|
Wysłany: 09-03-2004, 13:01 Temat postu: czytanie bzdur nie sprawia nam radości |
|
|
| POPYTAJCIE KIBICÓW SKS-U CO MYŚLA NA TEMAT NOWEJ KOCIEWSKIEJ . TEN BRUKOWIEC WYDRUKOWAŁ JEDNA WIELKA NIEPRAWDE NA TEMAT WYJAZDU DO RUMI I MIAŁ z tego wielka radoche .KTO WAS BEDZIE CZYTAŁ kto ? JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO KTORE MA PRZYCIAGNĄĆ CZYTELNIKÓW TO NIE JEST SPOSÓB NA PODBÓJ RYNKU!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 17-03-2004, 16:44 Temat postu: |
|
|
| I jaką gazetę teraz wyda Walczak. Napewno coś z Kociewską związane bo nie umie inaczej. Wiem co wyda WK prawda panie Walczak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 25-03-2004, 09:46 Temat postu: |
|
|
| Wydał Wiadomości Kociewskie |
|
| Powrót do góry |