Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Joanny i Zuzanny    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Gangsterzy Ponadpowiatowi
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gangsterzy Ponadpowiatowi

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 14-02-2004, 21:47    Temat postu: Gangsterzy Ponadpowiatowi Odpowiedz z cytatem

Gansterzy – Ponadpowiatowi ?

W dniu 29-01-2004 po .godz. 19-tej na ulicy Grunwaldzkiej w Starogardzie Gd. rozegrały się sceny niczym z Gangsterskiego filmu .
Pod budynek nr 8 podjechał z piskiem opon znany eks-kulturysta przywożąc swoim fordem scorpio czterech ”zakrapiorów” . Niczym synowie Sienkiewiczowskiego - Kemlicza - spuścili niezłe manto lokatorom jednego z mieszkań w tym budynku . Szczególnie dostało się czternastolatkowi . Chodziło o jakieś hantle . Eks-kulturysta i powiatowy polityk powinien znać procedury jak postępować w takich wypadkach . Prawo zabrania samosądów i używania gróźb karalnych . To były milicjant i policjant .! Na odchodnym rzucił ,że wrócą tu za dwa dni . Pokrzywdzeni dodają ,że mówił coś jeszcze o lesie .O zdarzeniu zawiadomili Policję , która w tej sprawie wszczęła śledztwo !
W dniu 13-02-2004 przed godziną 10-tą do Redakcji Dziennika Bałtyckiego w Starogardzie Gd.wtargnął inicjator najazdu . Był rozindyczony na dziennikarkę Basię ,że zamierza opublikować artykuł na ten temat ! Krzyczał, walił pięściami w biurko , targał krzesłem i gdyby nie reakcja kolegów dziennikarzy nie wiadomo jak by się to spotkanie dla Basi skończyło !
Tego samego dnia ok. godziny 18-tej do Redakcji weszli dwaj kumple --- uczestnicy zdarzenia z Grunwaldzkiej - szukając Basieńki ! Spotkać wieczorem takich w ciemnym kącie, raczej do przyjemności nie należy !

Tadeusz P.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I wcięło
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gościu czy to znaczy
Powrót do góry
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 15-02-2004, 15:04    Temat postu: Panie Jarku ! Odpowiedz z cytatem

Panie Jarku ?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak to sie stało,
Powrót do góry
gość
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihih i znowu gadanina gubi sens wpisu. Tu chodzinie o to, kto wpisuje, tylko co się stało. a stało się to, że TEN ZAKAPIOR TO RADNY POWIATOWY, ON NAS REPREZENTUJE!
Powrót do góry
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 15-02-2004, 22:23    Temat postu: Panie Tadeuszu Majewski -Trzeci Odpowiedz z cytatem

Panie Trzeci – Tadeuszu Majewski – Z całym szacunkiem dla Pana !

Czy dlatego wycina Pan niektóre posty ,że dotyczy to ”wyczynów” działacza i polityka piastującego mandat z ramienia Stowarzyszenia Kociewskiego – którego Pan przecież też jest aktywnym działaczem nawet jak wyczytałem członkiem Rady Programowej . ( zdążyłem skopiować tekst ”Prawdy ” nadany ok. godziny 18,35 ) cyt:
Trzeci wyciął

To co napisał Pepliński jest prawdą - są świadkowie tego zdarzenia jak Wróbel wtargnął do Dziennika. Niestety, kierownictwo Dziennika wstrzymało artykuł o wyczynach Wróbla, którymi już zainteresowała się Prokuratura. Jak sprawdziłem wstrzymanie publikacji nie jest przypadkowe i spowodował to jeden z pracowników oddziału DB w Starogardzie Gd.
”Prawda” wcale się nie zapędził , informując internautów , że ktoś z lokalnego kierownictwa Dziennika Bałtyckiego zablokował artykuł Barbary S. na temat zdarzeń z dnia 29-01-2004 ponieważ taka informacja również z innego źródła do mnie dotarła a fakty są takie ,że artykuł się nie ukazał w dniu 14-01-2004 jak również zapewne nie ukaże się w dniu 16-01-2004 w Dzienniku – a może ukaże się w ”Kociewiaku”
Poczekam do środy niedaleko !
Pozdrawiam
Tadeusz P.
Powrót do góry
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 15-02-2004, 23:52    Temat postu: Dupekl 1 Odpowiedz z cytatem

Czy Dupek 1 wczesniej vel Pierdimączka z Bączka to nie przypadkiem mój przyjaciel K.B. Staraj sie Bodziu masz ważne Stanowisko
Mimo wszystko pozdrwaiam
Tadeusz P.
Powrót do góry
trzeci3
Administrator
Administrator

PostWysłany: 16-02-2004, 08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do Tadeusza Peplińskiego. Zakładałem ze Sławomirem Pawelczykiem Stowarzyszenie Kociewskie. Z klubu dyskusyjnego powstałego w redakcji Gazety Kociewskiej przy ul. Gdańskiej z biegiem czasu przed wyborami do III kadencji zamieniło się ono w całkiem sporą siłę polityczną. O początkach SK już się pisze inaczej - rzekomo powstało w Spółdzielczym Domu KUltury. Od czasu, kiedy nazwałem SK "największą kurtyzaną wyborów" w 1998 r. nie pojawiłem się ani razu na zebraniu Rady Programowej. Tak więc jak Pan widzi nie jestem czynnym dzialaczem SK. Po drugie - nie myślę kategoriami grup - że ci są w SK i są bebe, tamci w PO, innni znów w SLD. W każdej grupie są jednostk takie czy siakie. Inna sprawa, że te jednostki mogą położyć z kretesem krystalicznie czyste ugrupowanie. Tak jest - wydaje mi się - w tej chwili z owym SK. Po trzecie - ewentualne wstrzymanie tekstu jest, co oczywiste, wewnętrzną sprawą redakcji i nie należy o tym pisać, dlatego wyciąłem post. Po czwarte... Byłem m.in. współzałożycielem Solidarności, działaczem Komitetu Obywatelskiego, jednym z dwóch członków Unii Polityki Realnej w Starogardzie, jestem członkiem zarzadu Stowarzyszenia Gospel i faktycznie założycielem i biernym członkiem Rady Programowej Stowarzyszenia Kociewskiego. Nie wiem co z tych informacji dla Pana wyniknie i jak pan je sobie przetworzy. Szerzej napiszę o tych moich działaniach spolęcznych w pamiętnikach.
Serdecznie póki co pozdrawiam
Powrót do góry
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 16-02-2004, 09:43    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

patrząc po efektach niema się czym chwalić.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PRAWDA
Gość

PostWysłany: 16-02-2004, 11:35    Temat postu: Bogdan W Odpowiedz z cytatem

Tadeusz Majewski jest cenzorem - wycina wiadomosci z forum, bo sie boji, że sprawa Wróbla dotrze do naczelnego Dziennika.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: