Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Urbana i Grzegorza    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Studniówka Gate Cd.
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Studniówka Gate Cd.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRRPS_RODZINA_L_T_Peplins
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 16-04-2004, 13:15    Temat postu: Studniówka Gate Cd. Odpowiedz z cytatem

Pan Jarek Stanek pisał o aferze ”Studniówkowej” Szkoły z Owidza za której urządzenie nie zapłacono GALEDO 22,5 tys złotych .
Pieniądze wpłacone przez uczniów i to nie tylko na pokrycie kosztów studniówki ale również urządzenie matur po prostu zostały zdefraudowane przez ogranizatora Panią J.

Docierają do mnie niepokojące wiesci ,że podjęte zostały pozaprawne działania aby nauczyciele których i tak w ubiegłym roku okradziono nie wypłacając im wynagrodzenia za matury ze swoich prywatnych pieniędzy mają dać po 300 zł .
Jest to dziwna praktyka mająca znamina odpowiedzialności zbiorowej ,że za osobę która zdefraudowała uczniowskie pieniądze mają płacić inni i do tego uczciwi nauczyciele którzy i tak zostali już
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 16-04-2004, 13:18    Temat postu: Loguje się pod nowym adresem Odpowiedz z cytatem

Loguje się pod nowym adresem ponieważ dotychcczas używany krrps_rodzina został zablokowany ! icon_redface.gif
Powrót do góry
Piotr
Administrator
Administrator

PostWysłany: 16-04-2004, 23:13    Temat postu: Nie blokujemy z byle powodu! Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Loguje się pod nowym adresem ponieważ dotychcczas używany krrps_rodzina został zablokowany !

Drogi Panie Tadeuszu!

Nikt Pana adresu, czy też nicka, nie zablokował!

Nie pisze Pan (przynajmniej jak dotychczas icon_wink.gif ) niczego takiego, żeby trzeba było blokować Pana posty. Robimy to tylko w naprawdę szczególnych przypadkach.

Prawdopodobnie wpisał Pan błędne dane podczas logowania. Bardzo proszę uważnie wpisywać login i hasło, ponieważ wystarczy zwykła literówka, aby proces logowania zakończył się niepowodzeniem.

Jeśli będzie miał Pan jakieś problemy z zalogowaniem się lub ogólnie z korzystaniem z naszego portalu, bardzo proszę o maila na mój adres: admin@kociewiacy.pl .
Obiecuję, że żadna z uwag dotyczących funkcjonowania portalu nie pozostanie bez odpowiedzi - odpiszę albo bezpośrednio, lub na łamach tego portalu.

Pozdrawiam
Administrator strony www.kociewiacy.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 17-04-2004, 10:22    Temat postu: Ne było literówki Odpowiedz z cytatem

Szanowny Panie !
Pomimo wielokrotnych prób , wejście na Wasze forum dyskusyjne , Serwer nie rozpoznawał mnie automatycznie (co czynił do tej pory )
Żądał wpisania loginu i hasła które wpisywałem a które było odrzucane .Byc moze wynikało to ze złośliwości przedmiotów martwych a może z tego tytułu ,że zmieniłem modem .
Nie było żadnej literówki przy wpisywaniu loginu krrps_rodzina i
otrzymanego od Was hasła , którego ze zrozumiałych względów nie podaje ale mogę go przesłać e-meil w celu sprawdzenia
Byłbym wdzięczny jeżeli mółbym logować się pod starym loginem krrps_rodzina

Pozdrawiam administratora
Tadeusz P.
Powrót do góry
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 17-04-2004, 12:20    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

Jak to ktoś ukradł pieniądze a nauczyciele maja płacić? Studniówkę chyba oraganizowała szkoła , więc Ona odpowiada za wywiazanie się z umowy a nie nauczyciele.A tak apropo to kim jest zlodziejka i czym sie zajmuje zwodowo ze prokuratura jej nie aresztowała?
Powrót do góry
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 23-04-2004, 19:08    Temat postu: Poszło do Prokuratury Odpowiedz z cytatem

W dniu 18-04-2004 zostało w Prokuraturze Rejonowej złożone przez KRRPS Rodzina zawiadomienie o uzasadnionym podejrzeniu przesępstwa !

Starogard Gd. dnia 18-04-2004

JS – 18/04/2004
Pan
Janusz Struczyński

Prokurator Rejonowy
w Starogardzie Gd.

Wobec uzasadnionego podejrzenia popełnienia przestępstwa w zakresie przywłaszczenia sobie kwoty conajmniej 22,5 tyś złotych z funduszy przeznaczonych na organizacje balu studniówkowego oraz matur dla uczniów Zespołu S.P. w Owidzu wnoszę o podjęcie stosownych działań .

Uzasadnienie:
Jak informują mnie wyborcy , w roku 2003 uczniowie klas maturalnych Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Owidzu prowadzili zbiórkę pieniędzy na pokrycie kosztów organizacji balu studniówkowego oraz matur w roku 2004 . Pieniądze były zbierane od uczniów przez nauczycieli a następnie przekazywane Pani L.T. – która zajmowała się organizacją tych imprez . Jak wynika z posiadanych informacji Pani ta wpłaciła do Galedo zaliczkę w kwocie 7000 zł natomiast pozostałą kwotę zobowiązała się uregulować po odbyciu imprezy ( 30-01-2004) w której uczestniczyło ok. 650 osób.
Jednak zebrane od uczniów na organizacje balu maturalnego ( jak podaje przedstawiciel GALEDO – 30-01-2004) w kwocie co najmniej 22,500 zł oraz dodatkowo organizację matur w kwocie ok. 3000 zł pieniądze nie zostały wpłacone i rozliczone i prawdopodobnie zdefraudowane !
Dokonanie czynu zabronionego na szkodę uczniów ZSGŻ w Owidzu uprawdopodabnia również fakt ,że kosztami organizacji matur mają zostać obciążeni nauczyciele ZSP w kwocie ok. 300 zł ze swych prywatnych środków .
Wobec powyższego złożenie zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa i przywłaszczeniu sobie kwoty co najmniej 22 tysiące 500 zł przez Panią T. L. jest w pełni zasadne .
Wobec powyższego wnoszę również o wyjaśnienie czy będąc zobowiązana Dyrektor Szkoły jako ,że zbieranie pieniędzy odbywało się na terenie szkoły i za pośrednictwem nauczycieli powiadomiła organa ścigania o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę uczniów szkoły ! .

Tadeusz Pepliński
Przewodniczący Klubu RRPS ”Rodzina”
Powrót do góry
Piotr
Administrator
Administrator

PostWysłany: 24-04-2004, 00:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Drogi Panie Tadeuszu

Wysłałem do Pana maila (na adres: krrps_rodzina@op.pl), w którym wyjaśniłem co należy zrobić, aby zalogować się jako krrps_rodzina.

Jeśli nie używa Pan adresu pod który wysłałem wiadomość, to proszę o aktualny adres Pana poczty email - wyślę ją jeszcze raz.
Mój mail to: admin@kociewiacy.pl

Pozdrawiam
Powrót do góry
Kociewiaczek
Kociewiaczek

PostWysłany: 24-04-2004, 10:37    Temat postu: Szanowny Panie Piotrze Odpowiedz z cytatem

podaje adres e-mail
peplinskitadeusz@neostrada.pl
podaje numer gadu gadu 2134519

Pozdrawiam
Tadeusz P.
Powrót do góry
krrps_rodzina
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 01-05-2004, 11:08    Temat postu: Bede długo żył ! Odpowiedz z cytatem

Przed chwila włąśnie przyczytałem o swej tragicznej śmierci w dniu wczotrajszym . Być może tylko na takie makabryczne żarty już Was tylko moi kochani przyjaciele o sędzących łapkach po publiczny szmal Was stać

Być może rozczaruje niektórych ale własnoręczniie piszę ten tekst dnia 01-05-2004 w samo południe ale nie za grobu .
Pozdrawiam moich adwersarzy.
Tadeusz Pepliński
P/s mam 50 lat
Powrót do góry
krrps_rodzina
Wpada od czasu do czasu
Wpada od czasu do czasu

PostWysłany: 01-05-2004, 19:18    Temat postu: Do adminstratora Odpowiedz z cytatem

Po co wycinałeś te nekrologi o moim wczorajszym tragicznym zgonie .Zdazyłem wszystkie skopiowac . Chyba rozumiesz ,że żarty mają swoja granicę a prawdopodbnie domyślam sie kto był ich autorem . Mam nadzieje ,e zachowa[/code][/list]e
Powrót do góry
trzeci3
Administrator
Administrator

PostWysłany: 02-05-2004, 09:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyciąłem, bo jak sam piszesz, żarty mają swoją granicę. A już ten z pewnością przekroczył wszelkie możliwe. Takie coś mogła napisać ostatnia menda. Pozdrawiam w UE.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: