Witaj w Wirtualne Kociewie [Allegro.pl - odwiedzaj nas codziennie!]
REGION: O Kociewiu  Starogard  plan miasta  Bobowo  Osiek  Gmina Skórcz  Miasto Skórcz  Lubichowo  Smętowo  Zblewo  Tczew  Świecie  turystyka  artyści   INFORMACJE: katalog stron www  ogłoszenia  adresy i telefony  noclegi  szkoły KOMUNIKACJA: PKS  MZK i PKP  ROZRYWKA: czat  forum  sms  gry online  dowcipy  wirtualne kartki  PORTAL: Strona główna  reklama   księga gości  ankiety  kontakt z redakcją 
  Szukaj  
Strona główna   Pliki   Twoje konto   Dodaj niusa   Najlepsza 10   FAQ   Forum dyskusyjne   Poczta   
   Zaloguj / załóż konto Strona glowna portalu   Imieniny: Joanny i Zuzanny    
Wirtualnego Kociewia :: Zobacz temat - Eks_kulturysta w akcji na wolną prasę !
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Eks_kulturysta w akcji na wolną prasę !

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 13-02-2004, 19:36    Temat postu: Eks_kulturysta w akcji na wolną prasę ! Odpowiedz z cytatem

Eks –kulturysta w akcji na wolną prasę !

W dniu 13-02-2004 przed godziną 10-tą do Redakcji Dziennika Bałtyckiego w Starogardzie Gd. wtargnął znany eks-kulturysta i nie tylko ........ Rodzina S. oskarża towarzyszących mu ”zakrapiorów” o pobicie 14-to letniego syna ( ma obdukcję ) a jego samego o groźby karalne . Zdarzenie miało mieć miejsce w dniu 29-01-2004 w budynku przy ul.Skarszewskiej w Starogardzie Gd. Pokrzywdzeni o zdarzeniu zawiadomili Policji !
Eks – kulturysta był rozindyczony na dziennikarkę Basię ,że zamierza opublikować artykuł na temat ! Krzyczał, walił pięściami w biurko , targał krzesłem ale jak zapewnia Basia nic nie wskórał i artykuł się ukaże .
Tego samego dnia ok. godziny 18-tej do Redakcji weszli dwaj kumple eks-kulturysty szukając Basieńki ! Spotkać wieczorem takich w ciemnym kącie, raczej do przyjemności nie należy !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
dupek1
Nowy
Nowy

PostWysłany: 14-02-2004, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale jaja.Mój przyjaciel Tadzin Peplinia staje w obronie niezależnych mediów.To już kompletne pomylenie z poplątaniem.Ideał osiagnął bruku.
Dziennik Bałtycki potrzebuje pomocy Brygardiera.To są sadze i jaja jak berety.Czytam i w gacie popuszczam ze smiechu.Już to widzę.Tadzin w mundurze odkurzonym z szafy w randze Brygardiera aresztuje radnego w redakcji Dziennika Bałtyckiego w obronie godności i czci Basi.Taki news zwiększy sprzedaż każdej lokalnej prasy o 2000szt.Ja to kupuję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 14-02-2004, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dupku !
. Wynika ,że jesteś kolegą ”TRZNADLA” Może tez po ” wielololetnim koksie” !
”Omerta:” została przerwana !
Tadeusz P.
Powrót do góry
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 14-02-2004, 22:18    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

Dla dupka to kpina że Pepliński wypowiada sie o wolnej prasie ale nie jest kpina że mięśniak stosuje metody rodem z gangu . a tak apropo dupku ten tzw. sportowiec ma mocno umoczona pupe w przewałach na lewych fakturach! może to by cię zbulwersowało!
Powrót do góry
dupek1
Nowy
Nowy

PostWysłany: 14-02-2004, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie na demną przewagę informacyjną.Tadzin i Ty Marych wiecie o zdarzeniach i faktach o których ja nic nie wiem.Uważam,że miejsce złodzieji jest w pierdlu a nia na stanowiskach Starosty czy radnego.Ja naprawdę moralnie wspieram Tadzina, lecz jestem zdania że po ujawnieniu kantów powinien zostawić sprawę prokuratorom.Tadzin moim zdaniem zamiast jednać sobie gazety i Wirtualne Kociewie , próbuje nimi manipulować.Redaktorzy naczelni Kociewiaka, Gazety Kociewskiej i Dziennika Bałtyckiego siedzą w tym fachu już 14 lat.Tadzin nie rozumie,że to On musi dotrzeć do prasy lokalnej a nie ona do niego.Robi chłop dużo dobrego,lecz sposób tego działania odwraca sie przeciwko niemu.On prasie będzie tak długo potrzebny jak długo koło siebie robi dym. icon_rolleyes.gif Redaktorzy Kociewiaka czy obecnie Gazety Kociewskiej to mistrzowie w stym fachu.Kto kim manipuluje?Tadzin powinien sie ich radzić jak działać by nie być powszechnie znienawidzonym z jednej strony i śmiesznym z drugiej.Działa głupio i zamiast szacunek wzbudzać wzbudza u czytelników odrazę śmieszność i litość.I taka jest prawda. icon_idea.gif icon_idea.gif
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 14-02-2004, 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co to jest ;OMERTA;o co tu chodzi?
Powrót do góry
Izabela
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: 15-02-2004, 03:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o pieniądze...:/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Nr. tel.
Jarek
Administrator
Administrator

PostWysłany: 15-02-2004, 06:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dupek1 napisał:
Macie na demną przewagę informacyjną.Tadzin i Ty Marych wiecie o zdarzeniach i faktach o których ja nic nie wiem.Uważam,że miejsce złodzieji jest w pierdlu a nia na stanowiskach Starosty czy radnego.Ja naprawdę moralnie wspieram Tadzina, lecz jestem zdania że po ujawnieniu kantów powinien zostawić sprawę prokuratorom.Tadzin moim zdaniem zamiast jednać sobie gazety i Wirtualne Kociewie , próbuje nimi manipulować.Redaktorzy naczelni Kociewiaka, Gazety Kociewskiej i Dziennika Bałtyckiego siedzą w tym fachu już 14 lat.Tadzin nie rozumie,że to On musi dotrzeć do prasy lokalnej a nie ona do niego.Robi chłop dużo dobrego,lecz sposób tego działania odwraca sie przeciwko niemu.On prasie będzie tak długo potrzebny jak długo koło siebie robi dym. icon_rolleyes.gif Redaktorzy Kociewiaka czy obecnie Gazety Kociewskiej to mistrzowie w stym fachu.Kto kim manipuluje?Tadzin powinien sie ich radzić jak działać by nie być powszechnie znienawidzonym z jednej strony i śmiesznym z drugiej.Działa głupio i zamiast szacunek wzbudzać wzbudza u czytelników odrazę śmieszność i litość.I taka jest prawda. icon_idea.gif icon_idea.gif

I tu się szanowny Dupciu różnimy. Siedzenie w redakcji i czekanie może być boleśnie długie. A Dziennik Bałtycki ukazuje się grubo ponad 50 lat. Pozdrawiam.
marych
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 15-02-2004, 09:40    Temat postu: marych Odpowiedz z cytatem

Dupku na tą nasza prasę tak bardzo bym nie liczył na twoim miejscu. To Oni maja faktyczną przewagę informacyjna tyle tylko że nic z ta wiedza nie robią przynajmniej na uzytek społeczny. Co najwyżej w oparciu o informacje maja silniejsza pozycję przy negocjacjach z Sitwą w sprawie korzyści finansowych. Czy słyszałeś Dupku zeby kiedykolwiek jakaś afera wyszła na światło dzienne przez majewskiego albo legawskiego?
Powrót do góry
trzeci3
Administrator
Administrator

PostWysłany: 15-02-2004, 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wycięto post Prawdy. Autor postu za bardzo się zapędził w swich domniemaniach. Co do legawskiego i majewskiego małymi literami. Nigdy nie uprawiali i nie mają zamiaru uprawiać dziennikarstwa śledczego.
3majcie się.
Powrót do góry
TRUE
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 22:09    Temat postu: Bogdan W. Odpowiedz z cytatem

Domniemania? To gdzie jest artykuł o radnym Bogdanie W.?
Powrót do góry
Achtung!
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 22:12    Temat postu: Bogus Odpowiedz z cytatem

Uwaga podbno we wtorek bedzie wszystko napisane w Gazecie Wyborczej, ta cala historia z radnym B.W.
Powrót do góry
KRRPS
Kociewiak
Kociewiak

PostWysłany: 15-02-2004, 22:21    Temat postu: Tadeusz Majewski -Trzeci Odpowiedz z cytatem

Panie Trzeci – Tadeuszu Majewski – Z całym szacunkiem dla Pana !

Czy dlatego wycina Pan niektóre posty ,że dotyczy to ”wyczynów” działacza i polityka piastującego mandat z ramienia Stowarzyszenia Kociewskiego – którego Pan przecież też jest aktywnym działaczem nawet jak wyczytałem członkiem Rady Programowej . ( zdążyłem skopiować tekst ”Prawdy ” nadany ok. godziny 18,35 ) cyt:

To co napisał Pepliński jest prawdą - są świadkowie tego zdarzenia jak Wróbel wtargnął do Dziennika. Niestety, kierownictwo Dziennika wstrzymało artykuł o wyczynach Wróbla, którymi już zainteresowała się Prokuratura. Jak sprawdziłem wstrzymanie publikacji nie jest przypadkowe i spowodował to jeden z pracowników oddziału DB w Starogardzie Gd.

”Prawda” wcale się nie zapędził , informując internautów , że ktoś z lokalnego kierownictwa Dziennika Bałtyckiego zablokował artykuł Barbary S. na temat zdarzeń z dnia 29-01-2004 ponieważ taka informacja również z innego źródła do mnie dotarła a fakty są takie ,że artykuł się nie ukazał w dniu 14-01-2004 jak również zapewne nie ukaże się w dniu 16-01-2004 w Dzienniku – a może ukaże się w ”Kociewiaku”
Poczekam do środy niedaleko !
Pozdrawiam
Tadeusz P.
Powrót do góry
Niedzwiadek
Gość

PostWysłany: 15-02-2004, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ble ble ble... Ale afera icon_rolleyes.gif

Byscie w koncu zaczli pisac troszeczkie inaczej ok... Chyba ze to forum to wirtualny KOCIEWIAK !!!

Do dupy !
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualnego Kociewia Strona Główna -> Wszystkie tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: